mandag 20. november 2017

COFFEE ON THE GO


Hey! Jeg vil gjerne vise dere min nye livredder, som er denne smarte to go kaffekoppen. Denne er virkelig blitt en storfavoritt hos meg. Det er rett og slett en vanlig (stor) kaffekopp med ett reise-lokk, slik man får på cafe osv. Lokket er laget av gummi som jeg bare kan slenge i oppvaskmaskinen når jeg skal ha den ren, og samme med koppen selvfølgelig. Veldig lettvint!

...But first, coffee.


Jeg vet ikke med dere men jeg er hverfall avhenging av å fa i meg den daglige kaffen for å fungere som jeg skal, og på morgningen er det spesielt deilig med en varm kopp kaffe før man løper ut døra for å gjøre sine daglige gjøremål. Det gir liksom ett lite "spark bak" som gjør at man kvikner til samtidig som det smaker himmelsk. Men det er ikke alltid jeg rekker å ta meg tid til å drikke en hel kopp om morgningen. Derfor savnet jeg en kaffekopp som jeg kunne ta med meg i hånda i det jeg løp ut døra. Jeg er så glad for at jeg endelig fant denne koppen, for da kan jeg drikke kaffen min uten å måtte sluke den i meg, for så å slå ut halve koppen i vasken. Jeg pleier å si at den første slurken av morgenkaffen treffer meg rett i sjela, for det er akkurat sånn det føles! Haha, er det noen som føler meg?


Dere kan finne lignende kopper her !
Bukse/Genser/Smykke/Deksel

Kommenter her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar