mandag 13. november 2017

FLUFFY TEDDY COAT

Jeg er uten tvil en "kåpe ovenfor parkas" person. Jeg elsker kåper og spesielt nå på høsten er de perfekte å bruke! Det er jo ingen tvil om at fuske-kåper er inn denne høsten og man ser dem overalt, jeg har vært på utkikk etter en fusk som ikke er lik alle andre. Derfor ble jeg helt frelst da jeg så denne, den er hvit og myk som en teddybjørn! Ahh jeg elsker det. Selv om jeg ble helt besatt første gangen jeg så den i butikken valgte jeg å ikke kjøpe den. Men jeg er så heldig å ha en kjæreste som kjenner meg litt for godt, så en dag kom han hjem med den til meg, da ble den min allikavel gitt. Du kan tru jeg ble glad, hihi.

Grunnen til at jeg liker denne kåpen så godt er at den minner meg om yndlings-pleddet mitt som jeg har i sofaen. Det pleddet bruker jeg så og si hver kveld når jeg kryper i hjørnet av sofaen for å slappe av. Denne kåpen er som å gå rundt med det pleddet hele dagen, haha! Hvem vil vel ikke det? Samtidig som kåpen er komfortabel som ett pledd, så ser den minst like fin ut. Derfor er denne allerede blitt en favoritt hos meg 😋 Da gjenstår det bare å se om den holder meg like varm nå som gradestokken begynner å vise minus. Jeg håper jeg får brukt den gjennom hele vinteren!


It's so fluffy I wanna dieKåpen er kjøpt her !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar