torsdag 23. november 2017

TOPP FEM JULEFILMER

Hei! Nå begynner vi sakte men sikkert å nærme oss desember, og det er jammen ikke mange dagene igjen! Jeg tror ikke at jeg er den eneste som gleder meg til all julekosen i desember. De har allerede pyntet byen opp i lys og julepynt, og snøen har til og med vært innom og hilst på noen ganger. Jeg håper vi får en hvit jul gjennom hele desember jeg, juletiden er liksom ikke den samme uten.. En annen ting som absolutt gir meg julestemning derimot, det er julefilmer! Det beste jeg vet er å ligge i sofaen med ett stort fat med julekaker på bordet mens vi ser på julefilmer, da er jeg virkelig i heaven! Og det er jo selvfølgelig noen som gir mer julestemning enn andre, som jeg regner med kan hjelpe på julestemningen for alle! Dette er mine topp fem:

Hjemme Alene 1 og 2
Hjemme alene filmene er jo to klassikere som de aller fleste har sett. Det finnes jo flere enn to av disse filmene, men jeg syntes de med skuespilleren Macaulay Culkin er de aller beste! Virkelig to filmer som gir nostalgi.


 Polar Ekspressen
Polarekspressen er jo bare helt fantastisk, den passer for alle! Den er full av julestemning og sprer ett koselig og viktig budskap, og ikke minst har den mange Fine sanger! Min favoritt er "When christmas comes to town".


 Love Actually
Dette er en av de filmene man sitter igjen med en skikkelig god-følelse. Den er morsom og romantisk, en skikkelig jule-romantikk klassikker!


 The Holiday
Denne filmen har jeg sett så mange ganger at jeg har mistet tellinga, hihi. Dette er også en jule-romatikk. Som jeg vet er en av favorittene til både Mamma og bestevenninna mi, denne kan man både grine og le av samtidig! Om du ikke har sett denne har du virkelig gått glipp av noe.


Harry Potter
Sist men ikke minst er det jo Harry Potter. Om jeg skal velge èn favoritt i jula så må det bli disse filmene. Jeg vet at alle filmene går på TV gjennom hele jula hvert år, så det er bare å følge med! Jeg pleier å se alle sammen hvert år, så det blir mye sofa sitting gjennom jula for å si det sånn, haha men er det ikke det litt av sjarmen med juleferien?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar