fredag 1. desember 2017

ÅRETS JULEKALENDER


Yeey endelig er desember her! Nå er det endelig lov å spise pepperkaker, drikke gløgg og pynte leiligheten. Dette har jeg gledet meg veldig lenge til, fordi det er første julen i egen leilighet, og jeg elsker å pynte 😍 Hjemme har jeg alltid likt å pynte slik jeg selv ønsker, men da blir mamma litt streng, fordi hun vil også ha det på sin måte, haha så den diskusjonen har vi vært år! Men nå har jeg endelig friheten til å gjøre akkurat det jeg vil, hihi. Så her er juletreet allerede oppe og leiligheten klar for desember. I år bestemte samboeren min og jeg at vi skulle gjøre noe kreativt ut av årets julekalender. Så vi bestemte at vi skulle kjøpe noen fine gave-poser og henge de opp på treet. Og resultatet ble veldig koselig spør du meg! Når gavene begynner å minske er det tid for å pynte treet med fin julepynt. På den måten kan vi ha juletre gjennom hele desember, men likevel spare på litt av kosen til vi nærmer oss selve dagen. Og forresten, la dere merke til den fine juletre-matta? Elsker den! Hvordan julekalender har dere i år?

It's beginning to look a lot like Christmas! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar