tirsdag 5. desember 2017

COZY CHRISTMAS ACTIVETIVES


Hei Hei! Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine yndlings aktiviteter å kjøre nå i adventstiden med dere. Julen handler for det meste om tradisjoner, uten tradisjonene våre er det ingenting som kan gi oss julestemningen som alle lengter etter. Det mange av de samme aktivitetene som går igjen hos meg som hos dere, velger jeg å tro. Men likevel er det hyggelig med litt inspirasjon til litt nye/andre koselige aktiviteter man kan finne på i julen! So here it goes:


Christmas Movie Night
Sett av en hel kveld til å se på julefilm(er). Jeg elsker en hyggelig julefilm-marrathon kveld, og ende bedre blir den om den inneholder kakao, krem og julekaker! Her har jeg skrevet om mine yndlingsfilmer å se på nå i julen. 

Milk And Cookies
En av tradisjonene som de aller fleste har til felles er pepperkakebaking! Og det skal absolutt gjenta seg i år for meg, men i tillegg skal jeg prøve meg på å bake flere slag. Dette er en koselig aktivitet man kan gjøre med familien eller venner, jeg skal hvertfal kose meg med julemusikk, melk og kakedeig 😋

Gift Wrapping
Dette punktet er noe jeg ikke alltid har prioritert, jeg har helt ærlig vært sløv med gave innpakningen de fleste årene.. Men i år skal jeg ta innpakningen som en koselig aktivitet. Jeg har allerede kjøpt inn fint julepapir og litt pynt, så dette skal bli bra! Gleder meg til å sette meg ned med kjæresten og pakke inn alle gavene som vi skal gi! Da blir det ekstra hyggelig å levere gavene på døra.


Decorating The Christmas Tree
Her i huset er selve treet oppe allerede, men jeg gleder meg fortsatt til å faktisk pynte treet med fin julepynt. Foreløpig har vi pakkekalenderen hengenes på treet, så det skal bli koselig å få opp noen julekuler, litt ekstra lys og noen "statement" dekorasjoner. Gleder meg til å vise dere resultatet!Kåper dere koser dere masse denne julen
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar