fredag 1. desember 2017

CURRENT OBSESSION

Hei dere! Er det en ting jeg er dilla på om dagen så er det øredobber. Her om dagen tok jeg en piercing som heter "helix", som altså en den øverste på bildene. Jeg syntes det er kjempe fint med små detaljer som dette, det spriter liksom opp ett ellers kjedelig antrekk. Jeg gikk jeg til innkjøp av øredobber i alle mulige foskjellige fasonger og farger, det er jo så morsomt å mikse og matche! Og jeg gleder meg til jeg kan begynne å bruke andre øredobber i helixen etterhvert. Jeg merker at dette er en av de greiene som man blir hekta på, for jeg har allerede lyst på fler, haha! Men jeg får vel vente til den største hype'n er borte så jeg ikke blir bitt av basillen og ender opp som en av de med piercing i alle mulige kroppsdeler, jeg blir jo så fort revet med, haha! Og jeg vet jo at det ikke akkurat her heelt min stil.. I mellomtiden er jeg hvertfall veldig fornøyd med den jeg har. Og det passer perfekt med litt ekstra pynt nå som julebord sesongen er kommet ✨


 It is all about the details 💋
Xoxo

Kommenter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar