lørdag 30. desember 2017

LAZY MORNING ROUTINE

 Hei! Har dere hatt en fin romjul? Denne tiden av året er det vel innafor å sove lenge, spise gode og lange frokoster og kose seg med venner og familie. Så jeg håper ikke jeg er den eneste som nyter denne late tilværelsen, haha. Jeg tenkte jeg skulle vise dere min late-morgenrutine som jeg koser meg med hver dag denne uken. Håper dere også nyter disse dagene like mye som meg!


Det aller første jeg gjør er å hoppe inn i morgenkåpa og tøflene, for så å lage kaffe.


Deretter lager jeg meg en god frokost, som holder meg mett lenge!


Jeg tar med meg frokosten i sofaen foran Tven, og nyter mat og kaffe mens jeg ser på serie eller film.


Så er det tid for å hoppe i dusjen! Da setter jeg på musikk på høyttaleren på badet på full guffe


Nydusja føner jeg håret og sminker meg, etter dette er jeg klar for å løpe ut døra for alle ærends som står på agendaen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar