mandag 4. desember 2017

NEED A HUG FROM THE INSIDE?


Hello Winter ✨

Nå som desember her her, betyr det at det er tid for å begynne å lage uendelige antall kakao kopper. Yes endelig! Når jeg skal kose meg skikkelig pleier jeg å lage kakaoen fra bunn av, da syntes jeg den blir så mye bedre. Og spesielt denne oppskriften, det er faktisk smaken av nordpolen i munn. Og det som er så fint med denne oppskriften er at du kan justere den slik du vil. Om du syntes den jeg lager er for søt, kan du bare minske mengden sjokolade, men om du vil ha den enda søtere kan du bruke mye sjokolade du vil! Og man kan bytte på melke, hvit eller kokesjokolade eller bare blande de slik man vil.
Favorite Hot Chocolate Recipe 
-Varm merk i en kjele
-Tilsett to skjer med valgfri sjokolade per kopp (Jeg brukte Nugatti)
- Rør til sjokoladen er smeltet
-Smak til med kanel eller vanilje 
-Tilsett din favoritt topping, krem, melkeskum eller marshmallows.
-Nyyyt ☕


 Hot chocolate is like a hug from the inside 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar