onsdag 20. desember 2017

PÅ ØNSKELISTEN


Ønskelisten Til Jul
Hei! Er det mange som syntes det er vanskelig å finne ting man ønsker seg til jul? Plis ikke si det bare er meg, haha! Jeg tror det er mange som faktisk ikke vet hva de ønsker seg, og det er litt av ett luksusproblem som vi har her i Norge. Jeg personlig syntes det er veldig deilig å få noen ønsker før man drar på julegave-shopping, for da vet man helt sikkert at de blir glade for gaven! Derfor tenkte jeg meg ekstra godt om før jeg svarte "Vet ikke" når jeg ble spurt om hva jeg ønsket meg. I år ønsker jeg meg for det meste litt ting til leiligheten, og noen "luksus" produkter som jeg kan skjemme meg litt bort med. Jeg har alltid vært glad i å smøre meg med deilige kremer og skjemme meg bort med dyre produkter (Hilsen luksusdyret 😂). Men etter jeg flyttet ut for meg selv velger jeg heller å bruke penger på god mat og ting til leiligheten. Så jeg fant ut at dette er en perfekt ting jeg kan ønsnke meg til jul! Jeg er veldig glad i merkene Rituals og MoroccanOil, så i år havnet de på ønskelisten. Her er faktisk alle gavene allerede kjøpt inn, pakket inn og lagt under treet. Jeg gleder meg til julaften da vi endelig kan gi gavene og se de blir åpnet!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar