fredag 22. desember 2017

UNDER MY CHRISTMAS TREE

Hei dere! Nå begynner vi virkelig å nærme oss selveste dagen- julaften! Åå jeg gleder meg veldig til å spise god mat, spise kaker og bare kose meg inne med filmer i fleng. Her i Tønsberg er det fortsatt snø på bakken, jeg håper virkelig at den holder seg, fordi en hvit jul slår ingenting! ❄ For en gangs skyld er jeg ferdig med alle julegaver allerede 22. Desember, så i år har jeg hatt tid til å kose meg med både shopping og innpakning. Favoritt innpakningspapiret mitt i år må bli det hvite glitter-papiret, man ser det ikke så godt på bildene men i virkeligheten er papiret fullt av glitter!MERRY CHRISTMAS!
Fra og med i dag får også kjæresten min juleferie, så da skal vi gjøre det beste ut av de to siste dagene. Vi har blant annet kjøpt oss skøyter, så vi har planer om å dra på skøyte-date med kakao på termos. Og i morgen skal vi ha grøt-kvled. I kveld er planen å møte noen venner, så vi får se hvor kvelden bringer oss! Haha. Jeg håper alle koser seg nå i juletidene, og tar dere tid til å ta vare på dere selv, og alle rundt dere!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar