tirsdag 9. januar 2018

ANBEFALING: STUDENT-PLANLEGGERLET´S GET ORGANIZED
Jeg vil gjerne tipse dere som er studenter om denne smarte planleggeren! Dette er en student-planlegger for 2017-2018. Helt ærlig, den er helt genial! Første gang jeg så den på nettsiden deres var jeg allerede solgt. Når man er student og har flyttet ut for første gang er det mye nytt som skal huskes på, nye rutiner man skal forholde seg til. Jeg merket at med en gang jeg startet på nett-studiet mitt var jeg avhengig av å skrive ned alt jeg skulle huske på, fordi det er mye! Og slik tenker jeg det er for alle som går på skole eller studerer. Denne boka har gjort det mye lettere for meg å holde orden i hverdagen. Det er ikke ett sponset innlegg, bare en anbefaling fra meg til dere! Derfor syntes jeg dere burde ta en titt på denne planleggeren og hva den inneholder. Dere kan finne den HER
Årsoversikt over 2017-2018
 Planleggings-sider med mat-planlegger og ruter til budsjett
 Oversikt for hver måned med sjekkliste og mål for måneden
Ukesoversikt med prioriteringsfelt, klokkeslett og sjekkliste
Notatsider etter hver måned og bakerst i boken med både linjede
Masse notatplass underveis
Og skjemaer for timeplan, innleveringer og prøver og eksamen/mål for karakterer 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar