fredag 5. januar 2018

BACK TO REALITY


Hei dere! Nå er vi jo snart ferdig med første uka i Januar allerede, og shit så fort tiden går? Er det noen som fikk en brå start på det nye året? I såfall er du ikke alene! Det frister liksom ikke å ta ned julepynten, eller og bytte ut småkakene med knekkebrød... Vanligvis pleier jeg å være super motivert til å starte det nye året med blanke ark. Jeg håper på at motivasjonen kommer etterhvert, og det gjør den helt sikkert! Det er mye som foregår om dagen med forberedelser til oppkjøring (!), nye fag og bøker til studiet, og i tillegg kjenner jeg at jeg begynner å bli syk. Jeg håper bare ikke at det er influensaen, for fysj så fæl den faktisk er! Så nå blir det c-vitamin kapsler og ingefær-te så det suser etter. Så krysser jeg fingrene for å slippe unna!Anyways her sitter jeg i dag og prøver å få unnagjort noe fornuftig, haha. Kaffe og en god frokost hjelper alltid. Og denne frokost oppskriften er super god, absolutt noe å prøve! 

Apple and cinnamon Yoghourt
 Gresk yoghurt
Honning
Eplebiter
Kanel Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar