mandag 1. januar 2018

COME AT ME 2018


Hey! Da var nyttårsaften overstått og ett nytt år er vi gått inn i. Det jeg syntes er det fineste med nyttår er at vi kan alle få en ny begynnelse. Eller i det minste få motivasjon til å endre på ting som ikke har vært så bra, og for å rose oss selv for alt som har vært bra. Jeg vet selv at det å tro at man skal bli ett helt nytt menneske over natta, ikke er en ønske som går i oppfyllelse. Derfor har jeg sluttet å lage uoppnåelige nyttårsforsetter for meg selv. Jeg tenker vel egentlig på de som mål som jeg skal strekke meg etter hver dag. Og selvfølgelig er det viktig å ikke bare tenke på alt man kan gjøre bedre, men også være stolt over ting man er god i. Dette året skal jeg gjøre begge disse tingene, og prøve å la være å bry meg om hva andre mener om meg. For til syvende og sist er det hva jeg syntes om meg selv som betyr noe. Håper dere får ett supert nytt år!


MINE NYTTÅRSFORSETTER

JEG SKAL JOBBE MYE MED BÅDE SKOLE OG JOBB

JEG SKAL SPARE SÅ MYE SOM MULIG

JEG SKAL BLIR MER AKTIV OG TRENE OFTERE

JEG SKAL TA LAPPEN

JEG SKAL LÆRE MEG Å LAGE MYE GOD MAT

JEG SKAL FORTSETTE ALT DET POSOTIVE I 2017 OG TA DET MED MEG INN I 2018 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar