onsdag 10. januar 2018

GOLDEN COFFEE


LIFE´S TOO SHORT TO DRINK BAD COFFEE
Jepp, det er min mening! Derfor har jeg endeling fått tak i denne kaffetrakteren som jeg har siklet etter lenge nå! Vi har faktisk ikke hatt kaffetrakter i leiligheten før nå.. vi har brukt Tassimo kapsler isteden for. Men vi merket jo fort at det blir dyrt i lengden+ det er mye mer stress å servere om vi får gjester. Så nå gleder jeg meg til å få gjester så jeg kan servere dem god kaffe! Og det er ikke bare smaken den gir som jeg elsker, men også utseende på den! Elsker at den er i fargen gull, og jeg tror denne kommer til å passe inn i de fleste kjøkken. Jeg syntes rett og slett den blir som en pyntegjenstand på kjøkkenbenken. Er det litt nørd å si? Kanskje det bare er det at jeg er veldig glad i kaffe.. Fornøyd er jeg uansett 😄

 Og et lite tips til alle kaffedrikkere: Evergood er på krone-marked på Meny nå, løp og kjøp!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar