mandag 22. januar 2018

IN NEED OF A CHANGE
"A WOMAN WHO CUTS HER HAIR IS ABOUT TO CHANGE HER LIFE." - COCO CHANEL
I alle år har jeg hatt den samme hårklippen hver gang jeg har vært hos frisøren, eller bare har stusset det hjemme. Og kanskje var det fordi jeg var redd for en forandring, at jeg holdt meg i min egen komfort-sone. Eller kanskje det var at jeg ikke forandret meg som person så mye på alle disse årene, eller bare at jeg ikke ville forandre meg. I alle år har jeg hatt det samme lange og slette håret, men ikke nå lenger. Jeg følte for å gjøre noe nytt, og aldri har det vært mer gøy å klippe seg. Det er en stor forandring for meg å gå fra langt til skulder-kort hår. Men så utrolig deilig. Kanskje jeg gjorde det fordi jeg vil forandre meg. Eller kanskje for jeg har har forandret meg mye som person de siste månedene. Jeg sammenligner meg selv med den personen jeg var for 1 år siden, og det virker som to forskjellige personer. Om det er en positiv eller negativ ting vet jeg ikke, det eneste jeg vet at at jeg forandrer meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar