mandag 8. januar 2018

MY STUDY PLACE


Hey! I anledning "back to school" ønsker jeg vise dere hjemmekontoret mitt! Jeg og samboeren min bor i en relativt liten leilighet, så når juleferien kom og juletreet skulle opp valgte jeg å erstatte kontoret med treet. Ellers hadde vi ikke hatt plass til begge deler, og da var valget enkelt! Men nå er vi startet på ett nytt år og og ett nytt semester er oss i vente. Da var det ned med juletreet og opp med kontoret. For meg er det veldig motiverende om stedet der jeg jobber er fint eller inspirerende. Derfor har jeg lagt inn en liten innsats for å få ett lite sted i leiligheten som er satt av til arbeid. 


Let´s work from home!

 Det trenger ikke å være stort, men det hjelper mye å bare ha ett sted der bar går i arbeids-modus. Og det er spesielt viktig for meg som er nett-student, det vil si at alt av studiet mitt foregår over nettet. For at det skal fungere var det viktig for meg å ha ett sted for meg selv der jeg kan sette meg ned på morgningen og åpne bøkene. Men mest viktig er det å ha ett sted der jeg kan legge fra meg bøkene når jeg er ferdig, og la dem bli der til neste gang. Fordi når man studerer hjemme så er man jo på "arbeidsplassen" hele dagen, derfor er det viktig å sette seg grenser for å ikke slite seg helt ut. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med mitt hjemme-kontor 🤓



 ♡


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar