lørdag 6. januar 2018

SATURDAY LOVE

 Hei og god helg! Endelig var lørdagen her! Det er alltid deilig med helg selv om uken relativt har vært rolig. Skolen har jo såvidt begynt og det er selvfølgelig mye stress som følger med skolestart. Derfor kjenner jeg at jeg er sjeleglad for at vi får to fridager i uka for å ta en pause fra hverdagen og hente inn krefter og motivasjon. Med andre ord har denne lørdagen inneholdt alt annet enn skole! Denne morgenen jeg har sovet lenge, sett på Tour De Ski og spist en stor og god frokost. Kjæresten og jeg kom oss etterhvert ut av døra til tross for minusgradene.. Vi rusla oppover mot byen og stoppa innom en kafe på veien for å varme oss over en kaffe. Hva er vel en lørdag uten litt tusling rundt i byen?

I kveld skal vi ha kosekveld med hjemmelaget lasagne og film, jeg elsker en rolig helg! Spesielt nå etter den store "feste-perioden". Jeg tror det blir lenge til jeg tar meg en fest igjen nå, og jeg har tenkt til å holde meg unna alkohol så lenge som mulig. Det er egentlig bare fordi jeg merker at kroppen ikke har noe godt av det, og jeg tror det er sunt for alle å holde seg borte fra det i perioder. Spesielt etter en periode som jul og nyttår der det blir servert vin og øl ved alle anledninger. For min del blir det i hvertfall deilig med en helt rolig lørdag med god mat og film! Håper dere nyter helgen like mye som meg 😋Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar