onsdag 31. januar 2018

TOP SIX TRAVEL ESSENTIALS

Hei! I dag tenkte jeg å dele de seks viktigste tingene jeg trenger når jeg skal ut å reise. Fordi i morgen skal jeg nemlig ut på tur. Vi reiser en liten gjeng til London for å shoppe og kose oss, og det er noe jeg har sett frem til lenge! Så i dag har jeg jobbet meg opp under ørene for å komme meg ajour med alt som skal gjøres her hjemme, men nå er jeg i verste fall ferdig med alt av skole-lesing og kan ta meg ferie med god samvittighet. Nå gjelder det bare å pakke kofferten og håndbagasjen,  dette er mine topp seks viktigste ting:

1. Lommebok
Selvfølgelig må jeg ha med meg lommeboka mi. Der jeg har plass til alt jeg skal ha med av kort, reiseforsikring og kontanter. Denne lommeboka har i tillegg ett eget rom der passet mitt passer inn. Det er perfekt når jeg skal ut å reise, for å slippe å romstere nederst i veska mi hver gang jeg skal bruke det. Og om jeg heller ønsker å ha mobilen min i lommeboka istedenfor passet så er det også fult mulig!
2. Ørepropper
Ørepropper er et must for meg å ha med når jeg er ute og reiser! Spesielt på lange flyturer. Jeg bruker dem både til musikk, lydbok og film. Det jeg pleier å gjøre er å laste ned de spille-listene jeg skal høre på på Spotify, noen serier eller filmer og lydbøker før jeg reiser hjemmefra. Da har jeg safet en litt mer underholdene flytur.
3. Vannflaske
Man får ikke tatt med seg noe å drikke gjennom sikkerhetskontrollen, derfor kjøper jeg en vannflaske med en gang jeg er kommet gjennom. Jeg kjenner ofte ikke om jeg er tørst når jeg ute å reiser, fordi det er ofte ett tiltak å få tak i noe å drikke. Derfor tar jeg med meg en vannflaske på flyet. Da har jeg vann til å drikke med en gang jeg blir tørst.
4. Apple-Watch
Den er så kjekk å ha med seg når man reiser! For ikke lenge siden fant jeg ut at jeg kunne boarde med kokka! Utrolig lettvint og kjekt å kunne ha boarding-passet på klokka si. Det er også en utrolig lettvint måte å holde seg oppdatert på alt som skjer på mobilen uten å måtte lete den frem hele tiden.
5. Power-Bank
Jeg er en av de som bruker mobilen min mye når jeg er ute å reiser, derfor er jeg blitt utrolig glad i å ha med en power-bank i håndbagasjen. Da kan jeg se på filmer og serier under flyturen uten å bekymre meg om at telefonen skal gå tom for strøm.
6. Ull-Skjerf
 Jeg liker å enten reise i eller å pakke med ett ullskjerf i håndbagasjen. Ofte (så og si alltid) er det kaldere her i Norge enn det er dit jeg flyr til. Da er det deilig å pakke seg inn i ett ull-skjerf på veien til flyplassen. Det er også utrolig kjekt å bruke skjerfet som ett teppe når kabinen begynner å bli kald. Mitt nå værende favoritt er dette fra Holzweiler.

Kommenter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar