onsdag 7. februar 2018

FASTELAVN-STEMNING


Hei! Til helgen er det både fastelavn og morsdag, og i den anledning har jeg prøvd meg på en hjemmelagd fastelavns-bukett. Inspirasjonen fikk jeg fra flinke Eirin som la ut noe lignende for litt siden. Det kan være utrolig enkelt å piffe opp leiligheten, alt jeg gjorde var å hente en gren fra skogen og kjøpe inn noen fjær for å lime på. Jeg kjøpte også inn noen lys med forskjellige farger, og valgte fargene rosa og hvit fordi det snart er Morsdag og Valentines ♡ Søstrene Grene har både fjær og lys til en billig penge, så det trenger ikke å bli så dyrt heller. Jeg vet det er mange som bruker puselabber (eller gåsunger) til fastelavns-buketten, men jeg syntes det ble minst like fint med denne grenen!

Alt klart for fastelavensboller med krem! Mmm..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar