fredag 16. februar 2018

FENTY HIGHLIGHTERS


FENTY BEAUTY- KILLAWATT HIGHLIGHTER MEAN MONEY/ HU$TLA BABY AND TROPHY WIFE
Som jeg skrev tidligere i ett innlegg, så var vi innom Fenty Beauty seksjonen i London. Og grunnen til at vi gadd å stå i kø for å komme inn var fordi jeg allerede hadde bestemt meg for å kjøpe en highlighter. Jeg har sett alle beauty-youtubere prøve ut dette merket, og spesielt elsket highlighterne. Og nå skjønner jeg hvorfor! Fordi disse er så pigmenterte og så fine. Rihanna har jo laget en sminke-kolleksjon som skal passe alle hudfarger. Derfor er har hun lagd en highlighter farge som egentlig skal være for de med mørk hud, som altså er den til høyere på bildet over. Og jeg er jo absolutt ikke mørk i huden (spesielt nå på vinteren).Og den er spesielt fin på de som er mørkere enn meg. Men jeg bare måtte kjøpe den selv om, fordi det er den fineste jeg noen gang har sett! Det ser bokstavelig talt ut som om man har drysset gull i ansiktet, and I love it! Gleder meg til sommeren når brunfargen kommer, og jeg kan bruke masse highlighter på festival haha! Det er også en ting å glede seg til si. I mellomtiden bruker jeg den andre highlighteren som også er kjempe fin. Men om jeg skal på fest skal jeg garantert dra fram Trophy Whife, fordi omg! Har lagt ved en gif, men jeg må nevne at den ser enda finere ut i virkeligheten. Om dere vil se hvordan den egentlig ser ut så kan dere se det her (spol frem til 7:00)


Det går også an å bestille på nettsiden deres: Fenty Beauty


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar