lørdag 24. februar 2018

SATURAY MORNING


Yes, dette er hvordan min lørdags-morgen ser ut! Jeg elsker å våkne opp å en lørdag og vite at jeg har fri. Lørdagen er garantert den beste dagen i uka! Det er i tillegg den éne dagen i uka jeg tillater meg selv å spise godteri (selvom jeg har juksa litt 🙊). Jeg våknet opp alene i dag, fordi kjæresten min er på jobb. Men i går kom han hjem med ett magasin og konfekt som jeg skulle kose meg med i dag mens han var på jobb, verdens beste kjæreste har jeg!

I kveld får vi noen venner over på besøk, så før det må jeg gjøre noen ærends. Så nå blir det å drikke opp kaffen, hoppe i dusjen og ut å kjøre! Har jeg forresten fortalt at jeg har fått lappen? Wii. Føles fortsatt rart å kjøre rundt alene, selvom jeg faktisk har hatt lappen i en måned. Men når man bor midt i byen så trenger man sjelden å kjøre, så jeg har vel egentlig ikke vært så mye ute på veien enda. Men i dag skal jeg ut å kjøre, så pass opp! Haha. ON REPEAT THIS MORNING: NAKED- JAMES ARTHUR ♪


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar