mandag 16. april 2018

LONG TIME NO SEE


Long time no see! Det er en stund siden jeg oppdaterte her. Og grunnen til det er at det har skjedd så mye i det siste, ingenting spesielt egentlig, men bare mye forskjellig. Derfor har jeg ikke fått tid til å ta bilder eller lage innlegg. Jeg har denne bloggen fordi jeg syntes det er morsomt og fordi jeg er glad i å ta bilder. Jeg lagde bloggen fordi jeg ønsket meg en hobby der jeg kunne bruke kameraet og utvikle meg. Og da er jo en blogg perfekt! Men i det siste har det skjedd så mye at det å ta bilder og skrive inlegg ikke har vært morsomt, men heller slitsomt. Og jeg vil oppdatere denne bloggen fordi jeg har lyst og syntes det er gøy, og ikke fordi jeg føler at jeg må. Så fremover kommer jeg til å blogge når jeg syntes det er moro og har inspirasjon. Noe som jeg tror blir lettere nå som vi går mot lysere tider! Og hoved fokuset mitt er ikke hvor mange lesere jeg har, men at dette skal være en hobby jeg trives med! Og tanken på at alle kan gå inn her å lese, skremmer meg litt. Men til dere som klikker dere inn her selvom jeg ikke er den flinkese til å oppdatere, tusen takk!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar