tirsdag 8. mai 2018

6 TING JEG VIL GJØRE I MAI


♥ I Mai vil jeg bli flinkere til å løpe i skogen. Det er nå hvitveisen blomstrer for fullt og lager den fineste stemningen i skogen. I tillegg er det perfekt temperatur å løpe i nå, ikke for varmt og ikke for kaldt. Er det en ting jeg savner med å bo på Eik (aka ikke i byen) så er det å ha den perfekte løpe-ruta rett utenfor døra.

♥ Jeg gleder meg til å ta i bruk verandaen for fult! Skal få med meg samboeren på en ordentlig vårrengjøring, så vi kan belønne oss selv med en tur på plantasjen og kjøpe masse fine blomster, urter og bær. Og om vi bestemmer oss for å kjøpe både grill og varmelampe så er sommeren redda!

♥ I fjord høst klarte vi å punktere hver vår sykkel, og late som vi var gjorde vi ingenting med det. Så nå star syklene våre nede i sykkelboden pungtert begge to. Nå skal jeg få fingeren ut av rumpa og gjøre noe med det! Når det er gjort vil jeg på sykkeltur, og aller helst ned til stranda eller på piknik i parken.


♥ Til tross for at jeg har eksamen både 16. og 18. skal jeg kose meg masse på selveste 17. Mai. Jeg skal bake pavlova med friske bær formet som flagget vårt. Eller... det er planen hittil, så får vi se om ferdighetene mine strekker til! God kommer den vel til å bli uansett form og fasong. Ellers skal jeg på champagne frokost, spise med familien også satser jeg på grilling utover kvelden. Så lenge det blir kake og champagne til frokost er dagen redda 😎

♥ Jeg har fire eksamener denne måneden, og jeg MÅ bestå alle sammen. Det er virkelig ikke greit om jeg må ta en av dem på nytt. Så jeg skal gjøre alt i min makt for å bestå, og få så god karakter som mulig. Jeg er på dag to av eksamenslesingen og kjenner at jeg er lei allerede. Men jeg skal ta med selv i nakkeskinnet og gjøre mitt aller beste. Jeg har troen på at dette skal gå bra!

♥ Når jeg har fullført alle eksamenene skal jeg belønne meg selv med en shoppingrunde. Vi drar på ferie i starten av juni, og jeg trenger noen nye sommerklær! Gleder meg masse til få inn litt farge i garderoben som ellers består av fargene svart hvit og grå. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar