torsdag 3. mai 2018

NOE Å GLEDE SEG TIL


Vi er faktisk kommet til Mai allerede, hvor fløy tiden avgårde? Det virker ikke lenge siden det var midt-vinter og sommerferien var så lang unna at jeg ikke turte å glede meg engang. Men nå er den rett foran nesa på oss, bare siste innspurt nå så er vi der. Hvor sykt er ikke det! Jeg har fire eksamener som må fullføres før jeg kan ta meg ferie, så de har vel egentlig spart det værste til slutt. Men man må jo holde motivasjonen oppe, så jeg får heller tenke på at det blir ekstra deilig med ferie etter en tung eksamensperiode.

🌻

Det som motiverer meg aller mest med å naile eksamen er ferien vi har bestilt til Spania. Kjæresten og  jeg drar til en koselig by i nærheten av Alicante. Der skal vi være sammen i ti dager og bare nyte sol og sommer. Her om dagen kikka jeg gjennom gamle bilder fra tidligere ferier, jeg hadde nesten glemt hvor deilig det var å bare ligge på stranda hele dagen. Jeg har funnet ut at jeg er en person som foretrekker sol-ferie framfor storby-ferie, helt klart! Kan ikke sammenlignes men trives generelt bedre på stranda enn i shopping-gata. Det kribler i magen når jeg ser på disse bildene. Jeg gleder meg til å stå opp og smøre meg inn i solkrem. Ta på bikini, strandkjole og slippers. Tusle ned til stranden og ta en kaffe og ett glass ferskpresset appelsinjuice med honning på strand-pomaden. Yaas.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar